ΑΡΧΙΚΗ

ABOUT OLIVER

SHOP in SHOP

OLIVER'S BLOG

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OLIVER'S MENU

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

PARTIES!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

About Oliver

Oliver

Ο Oliver ο παπαγάλος είναι ο σταρ της παρέας.

 

Διάσημος για την ηρωική απόδρασή του από τους πειρατές του Ινδικού ωκεανού, δίνει καθημερινά μάχη για την ελευθερία των ζώων.

 

Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και του αρέσει να κάνει ατέρμονες συζητήσεις μαζί τους. Έχει αδυναμία στα μικρά παιδιά, αφού κοντά τους γίνεται ξανά παιδί, κι είναι ο υπεύθυνος για τη δημιουργία της ομάδας κρούσης. Αυτής της τρομερής παρέας που ακούει μεν τους γονείς, αλλά προσπαθεί περισσότερο να βρει λύσεις για όσα προβληματίζουν τα παιδιά στην καθημερινότητά τους.

 

Ο Oliver έχει ταξιδέψει -χάρη στα πλούσια, πολύχρωμα φτερά του- σε διάφορα μέρη του κόσμου και παρόλο που είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία, πάνω από 70 ετών, δε σταματάει να ονειρεύεται, να κινείται, να τραγουδάει, ν’ αγαπάει και φυσικά να ενθουσιάζεται!

 

Του αρέσει να δοκιμάζει καινούργιες γεύσεις, να συμβουλεύει μικρούς και μεγάλους, να παίζει ή δημιουργεί μαζί τους και να βοηθάει τόσο τους ανθρώπους όσο και τα ζώα να νιώσουν ελεύθεροι χωρίς φόβους και διακρίσεις.

 

Αγαπημένη του φράση είναι "Ελευθερία σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου!", ενώ αν ποτέ τον χάσετε να ξέρετε ότι θα είναι κάπου ήσυχα και θα οργανώνει την επόμενη περιπέτειά του.

 

Το όνειρο του Oliver είναι να ζει σ’ έναν κόσμο χαμογελαστό κι ενωμένο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

OLIVER FAMILY HOUSE INFO

SOCIAL MEDIA

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TABLET VERSION

Copyright © 2014 - 2021 Oliver Family House ® All Rights Reserved | Design, Development & Powered by BrainArt | Ισολογισμοί | Οροι Χρήσης