ΑΡΧΙΚΗ

ABOUT OLIVER

SHOP in SHOP

OLIVER'S BLOG

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OLIVER'S MENU

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

PARTIES!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

About Oliver

Ορφέας

Είναι ο μοναδικός ήρωας της παρέας του Oliver, που έχει ελληνικό όνομα.

 

Ακούγεται ότι μεγάλωσε ως αδέσποτο ζωάκι σε μία φανταστική παραλία με καταπράσινα νερά στο νησί της Πάρου ενώ κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι ζώο είναι.  Άλλοι τον περνάνε για ζέβρα, άλλοι για μικρό άλογο και κάποιοι άλλοι για σκύλο.

 

Η αλήθεια είναι πως ο Ορφέας έχει χαρακτηριστικά κι από τα τρία παραπάνω ζώα.  Είναι ιδιαίτερος στην εμφάνιση, χάρη στις πολύχρωμες ρίγες του, σαν τη ζέβρα.  Έχει τη μορφή, ειδικά το στόμα, ενός μικρού αλόγου κι αγαπάει πιστά όπως ένας σκύλος.

 

Βλέπετε ο Ορφέας, επειδή μεγάλωσε ως αδέσποτος και με την προσωρινή υιοθεσία των περαστικών της παραλίας, έχει ανάγκη από στοργή και χάδια. Ναι, είναι πολύ χαδιάρης, του αρέσει το φαγητό και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μένει μόνος. Έχει ζήσει πολύ τη μοναξιά και δεν τη θέλει ξανά στην καθημερινότητά του.

 

Αγαπημένη του φράση είναι "Η αγάπη είναι δύσκολη, αλλά υπάρχει!", ενώ ένα βασικό χαρακτηριστικό του είναι πολύ φασαριόζης σε ό, τι μα ό,τι κάνει. Όταν περπατάει, όταν μιλάει, όταν απολαμβάνει το φαγητό του…

 

Ο Ορφέας δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητος!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

OLIVER FAMILY HOUSE INFO

SOCIAL MEDIA

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TABLET VERSION

Copyright © 2014 - 2021 Oliver Family House ® All Rights Reserved | Design, Development & Powered by BrainArt | Ισολογισμοί | Οροι Χρήσης