ΑΡΧΙΚΗ

ABOUT OLIVER

SHOP in SHOP

OLIVER'S BLOG

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OLIVER'S MENU

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

PARTIES!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραστηριότητες

Εδώ στο Oliver αγαπάμε τη δράση, άρα και τις… δραστηριότητες!

Μας αρέσει το παιχνίδι, αλλά θέλουμε αυτό να συνδέεται με τη δημιουργία, την εκμάθηση ή ακόμη και την άθληση. Έτσι η ομάδα του Oliver οργανώνει συχνά, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργάτων, διάφορες δράσεις - δραστηριότητες με στόχο την ψυχαγωγία, την έκφραση δεξιοτήτων (όποιο τομέα κι αν αφορούν αυτές) αλλά και τη δημιουργικότητα.

 

Ελάτε, μικροί και μεγάλοι, να μάθουμε πως θα φροντίζουμε τον κήπο μας ή έστω το αγαπημένο μας φυτό, να φτιάξουμε χάρτινες κατασκευές στο σχήμα που θέλουμε, να ζωγραφίσουμε στον τοίχο, να χορέψουμε σε ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου, να κάνουμε γυμναστική, να παίξουμε ή παρακολουθήσουμε θέατρο, να διαβάσουμε παραμύθι και γενικά να εκφράσουμε ανοιχτά, χωρίς ντροπή, το ταλέντο που μας χαρακτηρίζει.

 

Σκοπός των δραστηριοτήτων του Oliver είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε παιδιού, κι η βελτίωση της αντιληπτικότητας μέσα από τη συζήτηση, την πρακτική εφαρμογή όσων μαθαίνουμε και πολλά χαρούμενα παιχνίδια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

OLIVER FAMILY HOUSE INFO

SOCIAL MEDIA

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TABLET VERSION

Copyright © 2014 - 2021 Oliver Family House ® All Rights Reserved | Design, Development & Powered by BrainArt | Ισολογισμοί | Οροι Χρήσης