Κηπουρικές δραστηριότητες, βιολογικές καλλιέργειες κι όλα τα μυστικά του κήπου θα τα μάθουμε στο Oliver !

Θεατρικό παιχνίδι απο την ομάδα "ΣΒΟΥΡΕΣ".

Το Θεατρικό Παιχνίδι είναι μία συνδυαστική μέθοδος, που αναγνωρίζει κι αξιοποιεί την έμφυτη τάση του ανθρώπου για

παιχνίδι, κίνηση και δράση.

Με τη βοήθεια του έμπειρου Chef του Oliver και του εξειδικευμένου προσωπικού, κάνουμε την τέχνη της μαγειρικής... παιχνίδι! Ελάτε να μάθουμε κάθε νόστιμη "αρχή" της μαγειρικής και να φτιάξουμε παρέα υπέροχα πιάτα !

Ο ειδικός τοίχος - πίνακας του Oliver είναι ο καμβάς της παιδικής ζωγραφικής και το τέλειο σημείο για να μας "αποδείξουν" οι μικροί μας φίλοι, πως όλοι κρύβουν μέσα τους έναν φανταστικό ζωγράφο.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  >

Μας αρέσει το παιχνίδι, αλλά θέλουμε αυτό να συνδέεται με τη δημιουργία, την εκμάθηση ή ακόμη και την άθληση. Έτσι η ομάδα του Oliver οργανώνει συχνά, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργάτων, διάφορες δράσεις - δραστηριότητες με στόχο την ψυχαγωγία, την έκφραση δεξιοτήτων (όποιο τομέα κι αν αφορούν αυτές) αλλά και τη δημιουργικότητα.

 

Ελάτε, μικροί και μεγάλοι, να μάθουμε πως θα φροντίζουμε τον κήπο μας ή έστω το αγαπημένο μας φυτό, να φτιάξουμε χάρτινες κατασκευές στο σχήμα που θέλουμε, να ζωγραφίσουμε στον τοίχο, να χορέψουμε σε ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου, να κάνουμε γυμναστική, να παίξουμε ή παρακολουθήσουμε θέατρο, να διαβάσουμε παραμύθι και γενικά να εκφράσουμε ανοιχτά, χωρίς ντροπή, το ταλέντο που μας χαρακτηρίζει.

 

Σκοπός των δραστηριοτήτων του Oliver είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε παιδιού, κι η βελτίωση της αντιληπτικότητας μέσα από τη συζήτηση, την πρακτική εφαρμογή όσων μαθαίνουμε και πολλά χαρούμενα παιχνίδια.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εδώ στο Oliver αγαπάμε τη δράση, άρα και τις… δραστηριότητες!

Δευτέρα έως Πέμπτη
08:30 πρωί με 10:00 βράδυ

Παρασκευή - Σάββατο
08:30 πρωί με 11:00 βράδυ
Κυριακή

 09:00 πρωί με 10:00 βράδυ

 (+30) 210-89.86.066

Τηλέφωνa Επικοινωνίας :

(+30) 210-89.86.021

Oliver's Email :

Copyright © 2020 Oliver Family House ® All Rights Reserved | Design & Development by Brainart | Ισολογισμοί | Οροι Χρήσης