ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΑΜΕΛΑ ΛΥΤΡΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ

 

 

Είναι η κειμενογράφος και συγγραφέας των παραμυθιών του Oliver.

 

Η Πάμελα Λύτρα εργάζεται ως δημοσιογράφος - κειμενογράφος από το 2004.

Απόφοιτος του Aρσακείου Σχολείου Ψυχικού, του τμήματος Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Social Media Marketing και Search Engine Optimization μέσω του τμήματος e-learning του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Δημοσιογραφικούς Ομίλους τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και συντακτικά, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδικό παραμύθι με το οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά ως κειμενογράφος σ’ εκδοτικό οίκο παιδικών βιβλίων.

 

Από μικρή έγραφε ολόκληρα δελτία ειδήσεων στην παιδική γραφομηχανή, έφτιαχνε μόνη της περιοδικά για τις φίλες της (κανονικότατα με την ταυτότητα, τη θεματολογία και τις εικόνες τους), ηχογραφούσε τον εαυτό της να εκφωνεί τα νέα της ημέρας ώστε να τον ακούσει μετά και να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και πάντα έλεγε πως θ’ ασχοληθεί με το κείμενο (ok, μετά το όνειρο της μπαλαρίνας!).

 

p.s. Στη βιβλιοθήκη της θα βρει κανείς θρυλικά-αγαπημένα παιδικά παραμύθια, τα οποία αρνείται πεισματικά να μεταφέρει στην αποθήκη… Το motto της είναι "Μένουμε πάντα παιδιά! Τώρα το πως, ανήκει σ’ εμάς (ενήλικη επιλογή)…"

 

Σήμερα έχει το δικό της website και blog.

Το προσωπικό της website είναι : www.googlelovesme.gr

Επικοινωνία : pamelalitra@gmail.com

Δευτέρα έως Πέμπτη
08:30 πρωί με 10:00 βράδυ

Παρασκευή - Σάββατο
08:30 πρωί με 11:00 βράδυ
Κυριακή

 09:00 πρωί με 10:00 βράδυ

 (+30) 210-89.86.066

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :

Τηλέφωνο Κινητό :

(+30) 6932-41.17.03

Email @ Oliver :

Copyright © 2019 Oliver Family House ® All Rights Reserved | Design & Development by Kidcom | Powered by Brainart | Ισολογισμοί | Οροι Χρήσης